Search This Blog

Loading...

Friday, 24 May 2013

Kisah seram Highland Tower ,, Umah flat y roboh Citer antu cket hehe

 Highland Tower Runtuhan Berhantu ?

biler citer sal highland tower nie tetiber lak aq ase seram sejuk,, huhu seram kot biler dngo citer sal tmpt tue ,, sebuah bangunan y penoh ngan manusia dulu pastue tetibe runtuh,, aq ingat lagi mak aku cite,, time highland tower tue runtuh mak aq ngan tngok filem hindustan kat tv,hehe,, besela ngah  bersantai2 an,, waktu tue hujan turun renyai2 kot,, aq un da lpe da mak aq citer, tapi mak aq terkejut gakla biler tao sal bangunan tue runtuh,, cam hot news la berite tue ,, pastu x lame lpas bangunan tue runtoh cam2 kejadian misteri berlaku kat situ , mungkin sebab ader sesetengah mangsa kejadian tak di jumpai,,pastue roh dorg x tntram,tue y mengganggu penduduk sekitar tue,, tapi kesahihan citer tue x tao la plak,, tapi memang x der org y berani pergi ker tmpt kejadian tue takot2 nanti kene ganggu lak or mende tu ikot balek,, seram seyh ,,

cer layan jap gmbo2 nieh :






 seram x gmbo2 nieh ,, ? huhu erm kalo korg nak tngok lebih agi gmbo2 n peritiwe sal highland tower nie korang leyh google jerk,, bnyk blog citer sal kejadian nie,, famous la gak,,, btw sblom nie kat history channel ader kuarkan cam dokumentari la sal kejadian highland tower nie,, dorg aderla jmpe mangsa2 atau saksi2 yang ader time terjadi runtuhan tue,, btw its a great documentary ,, if u have watched it ,, if not aq ase kat utube un ader tryla search highland tower history channel ,,
 erm aq dngo cite david teo nak kuarkan cite sal highland tower nieh ,, arap2 cpt sketla tyngnnyer aq da x sabo da nak tngok hehe arahan oleh piere andre ,, n tngokla nanti ,, kalo free aq citerla sket kisah2 seram sal highland tower nie y aq tao ,, insyaAllah kalo ader mase :)

No comments:

Post a Comment